Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
InspirationYoga helg

Snart är det dags för Yoga Fusion på Tanum Strand! Yoga, avkoppling och närhet till naturen!

I samarbete med TanumStrand

Foto: Tanum Strand

I samband med dagens yogaklasser bestämde jag mig för att ta sväng i stan idag och på ett mycket oplanerat sätt impulsköpte jag ett par fina sommarsandaler i läder, som var på rea på en av mina favoritskoaffärer. Efteråt funderade jag lite vad som tog åt mig, för jag brukar faktiskt sällan impulsköpa saker….det är längtan till VÅREN som gör sig påmind; längtan efter en sol som värmer ryggen och efter blommor som lockar dit de första solitära bin…jag skyller helt på min biologiska klocka och mitt DNA som faktiskt är italienska! Mars är för mig redan en vår-månad 🙂

Varför inte unna sig en långhelg av yoga, avkoppling och närheten till naturen i väntan på denna sommar som ännu dröjer ett bra tag här uppe i Stockholm (minus 18°C imorse!!!)?

Om två veckor, den 9 mars, hålls det Yoga Fusion, en helg som bjuder på massor av olika typer av klasser i yoga, meditationspass och föreläsningar om mindfullness och mental träning vid Tanum Strand, som är beläget mitt i den bohuslänska skärgården och mindre än 2 timmar från Göteborg!

Foto: Tanum Strand

Hela helgens program är helt fantastiskt och innehåller hälsosam mat, avkoppling i en vackert belägen anläggning nära stranden och massor med yoga! Yoga Fusion bjuder på flera olika klasser i Hatha, Asthanga, Vinyasa, Jivamukti, Yin och Restorative yoga, vilka hålls av väletablerade och erfarna lärare.

Foto: Tanum Strand

Den stora variationen av klasser lämpar sig extrabra för dig som är ny till yoga och vill prova på olika typer av yoga, fysiska eller mer stilla och med fokus på andetag och meditation. Personligt ser jag särskilt mycket fram efter att få prova på SUP klasserna  – SUP Relaxation och SUP Yoga FUN,  som jag aldrig har testat samt den lugna morgonmeditation med vacker havsutsikt.

Foto: Tanum Strand

Utom yoga, hälsosam mat och trevlig sällskap bjuder Tanum Strand på fantastisk närhet till havet och kustens underbara natur, något som gör att jag längtar extramycket dit.

Foto: Tanum Strand

Du bokar din plats här. Vi ses!

Foto: Tanum Strand
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar